Fotterapi

– Har du inngrodd negl eller andre fotproblemer?

Tre av fire nordmenn opplever fotplager i løpet av livet. I gjennomsnitt går vi nordmenn i overkant av 5000 skritt om dagen og da er det ekstra viktig å ta vare på føttene våre. God pleie av føttene gir ikke bare mykere og finere føtter, man kan også hindre plager som inngrodd negl, hælsprekker og hard hud. Behandlingene blir utført av en autorisert fotterapeut som har god kunnskap og kompetanse om gangmønster og sykdommer som kan ha innvirkning på føttene.

En vanlig årsak til fotproblemer er feil bruk av fottøy. Ved aktivitet er det stor fare for belastningsskade på føttene dersom man bruker dårlig fottøy.

Dersom du for eksempel har diabetes, psoriasis, revmatisk sykdom eller hjerte- og karsykdom bør man gå til fotterapeut jevnlig for sjekk og behandling av føttene.

Fotterapi (60 min)

Fotbehandlingen blir utført av autorisert fotterapeut. Behandlingen inkluderer fotbad, fjerning av hard hud og eventuelle torner, negleklipp, filer ned fortykkede negler, fjerning av neglebånd, avslutter med lett massasje med en krem som passer dine føtter.

Pris: 800,-

Fotterapi med neglelakk (60 min)

Fotbehandlingen blir utført av autorisert fotterapeut. Behandlingen inkluderer fotbad, fjerning av hard hud og eventuelle torner, negleklipp, filer ned fortykkede negler, fjerning av neglebånd, avslutter med lett massasje med en krem som passer dine føtter. Helt til slutt lakkes neglene med ønsket farge.(Ta gjerne med favoritt lakken din hjemmefra).

Pris: 900,-

Fotterapi med fot/leggmassasje (90 min)

Fotbehandlingen blir utført av autorisert fotterapeut. Behandlingen inkluderer fotbad, fjerning av hard hud og eventuelt torner, negleklipp, filer ned fortykkede negler, fjerning av neglebånd. I denne behandlingen får du 30 minutters deilig massasje på føtter og legger som virker avstressende og løser opp spenninger.

Pris: 1250,-

Punktbehandling for inngroddnegl (30 min)

Sliter du med vond negl – hjelper vi deg med å klippe og korrigere dette. Om du har torner, hjelper vi deg med å skjære og slipe bort dette.

Pris: 340,-

Fotpleie med shellac (90 min)

Fotbehandling og avslutter med shellac på tærne.

Pris: 1050,-

Spangebøyle (30 min)

Sliter du med ned/inngrodd negl er spangebøyle et fint alternativ for å korrigere neglen til å vokse ut riktig. Bøylen vil lage spenn i neglen slik at neglen løfter seg!

Pris: 400,-

Sopptest av negl (15 min)

Forandringer i neglen? Lurer du på om du har neglesopp? Denne testen gir deg svar på 10 minutter.

Pris: 400,-

Bestill time nå

Hva er forskjellen på fotterapeut og fotpleie?

Fotterapeut

  • Autorisert helsepersonell
  • 3 års utdanning i Fotterapi
  • Beskyttet tittel

Fotpleier

  • Ikke helsepersonell
  • Ingen formet utdannelse
  • Ingen krav for å benytte tittelen fotpleier